uppdatering för emma








Oct. 16, 2013

Hejsan, förra veckan gick mitt schema åt helvete. för Pegasus fick vila hela veckan. och igår då hoppade jag för Natalie och Pegasus skötte sig så himla perfekt!!! han va riktigt duktig ! och på lördag o fredag ska jag vara med på lotta kursen med Pegasus!! ni kan inte förstå hur taggad jag är!! jag hoppas att han är lika duktig som han va igår!:) https://www.youtube.com/watch?v=F1dNKHLarE0&feature=youtube_gdata_player ljudet är kasst. O jag red kasst igår men här har ni han när han hoppar :)

schema

jag har kommit på att det ksk blir enklare om jag gör ett schema på hur dagarna ska se ut i stallet?!:) smart va?! :)
jag har tänkt mig

Mångdag: vila/NH

tisdag: rida/tömköra

onsdag: rida typ 20 min bah för att tvärt träna på vad vi ska göra på torsdag på dressyr lektionen

torsdag: rida för Jannike

fredag: vila

lördag: tömköra/ut och gå

söndag: vila

så hade jag tänkt mig iaf. men vi ser väl hur det blir. Vi alla vet hur duktig jag är på att hålla schema!
nån gammal bild från somras!:)





Ridlektion! :)

Jag har nyss kommit hem från stallet och red ridlektion för Jannike. Det gick sjukt bra! Pegasus har blivit så duktig! trodde aldrig att vi skulle komma så långt på så kort tid! Idag på dressyrlektion så gjorde vi skänkelvikning och jobbade mkt med att lös göra hästen. Från början var han väldigt stark och okoncentrerad men till slut va han framåt och lyssnade på alla hjälper! :) åååh vad jag älskar han! det är såna här dagar man verkligen känner vad ett djur gör för en!
När jag kom hem gick jag ut med Herculez och tränade mycket på att gå-fot och att han fortfarande ska gå bredvid fast han ser en cykel eller någon annan individ, han börjar bli sjukt duktig och lyhörd! vi har bara haft han i 3 veckor och han har utvecklats enormt mkt! :)
eftersom jag inte har någon bild från dagens rid lektion så får ni massa citater ist! :)
 
"Kärleken till en häst är aldrig så stor som i den stund man måste skiljas från hästen."
 
 
Herculez och min katt Pucko :)
Jag och fina Eddi på Lottakurset! :)
 
 

Pegasus, ridning osv..

Idag har jag varit i stallet och kört lite dressyr i westernsadel :p.. jag red som jag red, men Pegasus skötte sig utmärkt som vanligt!
Idag har jag tränat i en volt största delen av ridpasset för att mjuka upp han o sen träna på skänkelvikning och framdelsvändning. Det var inga problem, men det är bara det att han går fortfarande under lod!! elr han går bra i form en liten stund men sen så börjar han gå under lod igen... jag får damp! men ajja.... han är bara en unghäst och jag vet att han/ vi klarar det! eftersom vi har kommit så långt redan nu!
 
idag har vi blivit tjuvfotad så här får ni
 
under lod osv osv...
HAHAHAHAHAHA ni får ursäkta min action face!  men vacker är han!! Älskade häst! <3