häst häst o ännu mera häst

Tja tja bloggen, det är jag som är Nicoli o jag är i centrum! haha nämen.. eftersom jag har lovat några att jag ska börja blogga mer så tänkte jag börja nu.
hmm.. idag har jag varit på skolan o som vanligt inte gjort ett skit... men efter skolan skyndade jag mig hem för att fika någonting för att sedan dra till stallet för världens bästa Carola stannade efter hennes arbetstid bara för att hjälpa mig med att linda Pegasus ben.
han var så förbannat jobbig idag! men till slut gav han ju upp o va hur snäll som helst! hans sår har blivit mkt bättre! Om allt ska gå som he ska så får jag börja sätta igång han nu te veckan!:) fyfan vad jag längtar! jag har så många planer o tankar om vad jag/vi ska lära oss!
nångång när jag har tid hade jag tänkt mig att lägga upp ett schema om hur o vad vi ska göra varje dag. blir ksk lättare då. så man inte far till stallet o sen måste fundera ut i flera timmar vad både jag och Pegasus vill göra.

Efter att Carola hade lindat Pegasus ben så tog jag han till Paddocken för att han skulle få skritta runt ett tag. men det blev int så.. för direkt då jag kom dit så blev han hur busig som helst o ville absolut inte skritta. så då fick jag släppa han lös... hmm.. jag vet inte om he va så bra för hans ben. men för hans psyke så vare det... han har mindre energi nu, så då ksk han inte behöver galoppera runt i boxen elr i hans sjukhage.
men nu har jag faktiskt ingenting mer att skriva så... ni får nå bilder från paddocken.





Pegasus.

Imorgon får jag veta när jag får ta hem min kära häst. För ni som inte vet så har han blivit ormbiten o.det blev väldigt inflammerad så han fick skickas till vetrinären i vännäs.
Men kan ni tänka er?! jag..JAG!!! utan Pegasus i 2 veckor.... elr iofs har varit i ume o varit med han i en vecka o förigår fick pappa skjutsa mig till vännäs för jag saknade han så mkt.. haha vi va där borstade han o gick ut en stund sen for vi tillbaks te Malå igen... vad gör man inte för sin vackarste häst?

Nämen som alla har förståt så suger jag på att blogga. o jag förstår verkligen inte hur ni läsaren fortf är aktiva o logga in på min blogg.. men tackar tackar!!
nu får ni en bild på jag o Pegasus som Julia tog när vi va där i måndags.



orka inte blogga bara kul o lägga upp bilder :)